2008-11-14 17:10:52• hírek • Parajdi Andrea

Megnövelték a költöztetésre szánt összeget

Többször beszámoltunk arról, hogy új épületbe költözik a Szatmárnémeti Pszichiátria, ugyanis mostani székhelyét vissza kell adni a Római Katolikus Egyháznak. A régi kórház átszervezi az osztályait, hogy helyet biztosítsanak a pszichiátriának is.

A Szatmár Megyei Tanács korábban már elkülönített egy összeget arra a célra, hogy finanszírozni tudja a régi kórház átszervezésének, a pszichiátria működéséhez szükséges feltételek megteremtésének, illetve az esetleges felújításoknak a költségét.

 

Pontosan 1,2 millió lejt szántak erre a célra, ám utólag kiderült a vártnál sokkal nagyobbak a költségek, és legalább még háromszázezer lejre szükség lenne. A megyei tanácsosok csütörtöki ülésükön úgy határoztak, jövő évi költségvetésükből biztosítani tudják ezt az összeget.

-Megszavaztuk a kiegészítő összeget, ugyanis májusban lejár a költözés határideje, tehát nagyon sürget az idő. Azt szeretnénk ha mihamarabb megvalósulhatna az átszervezés, hogy zavartalanul működhessen tovább a pszichiátria -mondta Csehi Árpád tanácselnök.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: